bakgrundsbild
AKTUELLT
Bloggat av kungliga bibl.

Lån eller omlån, något att tänka på

Läs mer »


Rapport om skolbibliotek som pedagogisk resurs

Läs mer »


Bloggat av kulturrådet

Nyhet: Kulturrådet och Tillväxtverket beviljar stöd till kulturexport

Läs mer »


Nyhet: NEW SWEDISH BOOKS UTE NU

Läs mer »


Senaste Tweets


Fler tweets

Get Online Week

Skrivet av: Kira Berg 2014-02-10
Gowhemsida lbib

I år arrangeras Get Online Week i Sverige av Sambruk som tidigare varit med i kampanjledningen för Digidel 2013. Kampanjen pågår under perioden 24-30 mars. Om ditt bibliotek/organisation/privatperson är intresserad av att vara med då anmäler du ert intresse senast den 2 mars genom att klicka här

Get Online Week arrangeras av Telecentre-Europe AISBL och stöds av Europa kommissionen och en rad internationella organisationer. Kampanjen för samman 5.000 telecenter i minst 30 länder i främst Europa. I Sverige har vi inga Telecentre, under kampanjperioden 2011-2013 var Digidel 2013 partner från Sveriges håll genom .SE (Stiftelsen för Internetinfrastruktur). I år är det Digidelnätverket via Sambruk som håller samman Get Online Week 2014.

 

Vem kan vara med?

Alla som gör insatser för digital delaktighet under veckan kan haka på under Get Online Week 2014. Organisationer, företag, bibliotek, studieförbund och privatpersoner. Man kan erbjuda föreläsningar, utbildningar och support. Det kan handla om allt ifrån drop-in på biblioteket till att gå på en workshop och lära sig mer om Internet (utbildning, event, support).

 

Om ni vill läsa mer om nätverksledning, samverkansledning och Get Online Week 2014 på Sambruks hemsida klicka då här